pavlograd.info 23.01.2021 15:35

То, что городская власть Павлограда фактически потеряла контроль над общежитием на ул. Заводской, и должно было привести к чрезвычайному происшествию. Жизнь без власти – это анархия, в которой долго существовать невозможно. Пожар 23 января в общежитии был предсказуем.

Причину возгорания установит полиция. Но, в принципе, уже не важно было ли это короткое замыкание в результате работы электрообогревателя или кто-то развел костер в помещении.При пожаре, в общежитии на ул. Заводской, пострадали три человека, - никто не погиб

По официальной информации ГСЧС жертв нет. Пострадали 3 человека.

В сообщении сказано:

«23-го січня о 09:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання в одній з кімнат гуртожитку на вулиці Заводській міста Павлоград.
Прибувши на місце, рятувальники встановили, що займання виникло у кімнаті, розташованій на третьому поверсі 5-поверхової будівлі. Через сильне задимлення вогнеборці одразу почали виводити мешканців.

За допомогою автодрабини, з 4-го поверху було врятовано 3 особи, з них 1 дитина. У засобах індивідуального захисту органів дихання виведено по сходовій клітині мешканців з 3-го та 4-го поверхів будівлі у кількості 6-ти осіб, з яких 1 дитина. Внаслідок пожежі постраждало 3 особи. Медичними працівниками їх госпіталізовано до Павлоградської лікарні інтенсивного лікування.
Вогнем знищено домашнє майно в одній з кімнат гуртожитку на площі 15 кв.м.
Пожежу локалізовано о 09:16 та ліквідовано о 09:38 ».

Запись При пожаре, в общежитии на ул. Заводской, пострадали три человека, – никто не погиб впервые появилась .