pavlograd.info 07.05.2021 21:44

В Павлограде полицейские задержали мужчину, который вырвал из рук своей бывшей сожительницы мобильный телефон, нанеся при этом телесные повреждения ее матери. В отношении 43-летнего мужчины открыто три уголовных производства.

Об этом сообщает пресс-служба Павлоградского РО Нацполиции.

«6 травня близько 11:30 до поліції звернулася 49-річна жінка з повідомленням про пограбування. Правоохоронці встановили, що під час конфлікту колишній співмешканець забрав у жінки мобільний телефон. Коли 83-річна матір, яка мешкала разом з потерпілою, вступилася за доньку, нападник штовхнув її. Під час падіння літня жінка зламала руку.

Поліцейські карного розшуку встановили місце перебування грабіжника, який втік з місця злочину, та затримали його. Ним виявився 43-річний місцевий мешканець. Під час особистого огляду у нього вилучили телефон. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим за узгодженням з окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у вчинені злочинів, передбачених ч. 1 ст. 186 (грабіж), ст. 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) та ст. 126 (побої і мордування) Кримінального кодексу України», – говорится в сообщении.

Запись Праздники довели до греха: среди белого дня сожитель ограбил любимую женщину и покалечил ее мать впервые появилась .