pavlograd.info 01.11.2021 16:37

За сбыт наркотиков путем закладок полицейские задержали жителя Терновки. Правоохранители изъяли у мужчины 39 свертков с наркотическим веществом, часть которых уже была заложена для клиентов.

Об этом сообщает пресс-служба Павлоградского РО полиции.

“30 жовтня біля будинку по вул. Західнодонбаській міста Павлоград поліцейські карного розшуку затримали чоловіка, який робив закладки наркотиків. Ним виявився раніше судимий 26-річний житель міста Тернівка. У чоловіка вилучили 23 згортки з наркотиками. Ще 16 згортків наркозбувач вже встиг закласти по вулиці. Вилучене направили на експертне дослідження. Попередньо встановлено, що вилучена речовина – синтетичний наркотик «PVP сіль».

Поліцейські встановили схему, за якою працював зловмисник. Наркотичні речовини він отримував кур’єрською доставкою. Робив закладки та фото з геолокацією надсилав замовнику. За такою схемою затриманий працював на території міст Павлоград та Тернівка.

Наркозбувача затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим за узгодженням з окружною прокуратурою затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Досудове розслідування триває.

Запись Попался на “горячем”: терновчанин приехал в Павлоград делать закладки с наркотиками впервые появилась .