pavlograd.info 19.03.2021 14:51

У ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» продовжують фіксувати вкрай низький рівень розрахунків своїх клієнтів за спожите блакитне паливо, повiдомляє прес-служба підприємства.

Від початку року понад 111 тисяч споживачів жодного разу не сплатили за газ. Загальна сума боргу по таких домогосподарствах становить більше ніж 238 мільйонів гривень. Переважно такі неплатники проживають у Дніпрі – понад 36 тисяч, та у Кривому Розі – майже 21 тис.

На час карантину Уряд ввів мораторій на нарахування пені та відключення газу через заборгованість. Але значна кількість споживачів сприйняли це як можливість не розраховуватися за блакитне паливо взагалі. Кожен клієнт повинен розуміти, що газ – це ринковий продукт, за який потрібно платити вчасно.

Боржники ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» ігнорують листи-попередження та телефонні дзвінки персональних менеджерів з проханням сплатити борг. Тому на злісних неплатників у найближчій перспективі чекають судові позови. Це, в свою чергу, покладає на споживача додаткові витрати.

Загалом, від початку року майже на 400 клієнтів подано до суду.

Запись Понад 111 тисяч клієнтів ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» жодного разу не сплатили за газ впервые появилась .