pavlograd.info 13.02.2021 12:01

Полиция задержала неуловимого потрошителя сельских магазинов. Он взят под стражу и дает показания.Как сообщает отдел коммуникации полиции Днепропетровской области преступления совершались исключительно в Юрьевском районе.

В сообщении говорится:

«Наприкінці минулого року до поліції почали надходити повідомлення про крадіжки з продуктових магазинів у Юр’ївському районі. Зловмисник обирав магазини, які знаходяться на околиці сіл, пошкоджував вікна чи двері, після чого виносив із торгівельних закладів товари.

Після чергової крадіжки із магазину у с. Преображенка Юр’ївського району, в ході слідчих дій правоохоронці встановили, що всі ці злочини скоїла одна й та сама людина.
11 лютого поліцейські Павлоградського районного відділу поліції провели оперативні заходи та встановили особу злодія. Ним виявився 49-річний житель Юр’ївського району. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

11 лютого слідчим за узгодженням з місцевою прокуратурою зловмиснику повідомили про підозру за двома фактами в рамках ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Йому обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою. Збираються докази для вручення чоловіку підозри за іншими фактами крадіжок. За скоєні злочини йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років».

Запись Полиция задержала неуловимого потрошителя сельских магазинов впервые появилась .