pavlograd.info 01.12.2022 19:35

Росіяни не змогли зламати українців за допомогою ракетних ударів по енергооб'єктах і вже відкрито допускають свою поразку у війні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка у Telegram.

Він нагадав, що пропагандисти Маргарита Сімоньян, Ольга Скабєєва, а також заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв вже почали сумніватися в "успішному результаті" війни проти України та допускають "можливість Гааги".

"Від "не дражніть російського ведмедя" та "демонтажу України як держави" до "хоча б просто уникнути трибуналу" всього за 9 місяців. І це тільки початок. Той, хто вчора хотів зламати українців перебоями зі світлом, справді вже давно "поплив" сам", – наголосив Подоляк.

За його словами, навіть російська пропаганда розуміє, що ракетні удари, які обходяться Росії в сотні мільйонів доларів, ніяк не вплинуть на перебіг війни та неминучість поразки РФ. Тому зараз головне завдання для окупантів – за будь-яку ціну "випросити" мирні переговори.

"Має засмутити всіх стурбованих, тимчасово засілих у московських ресторанах. Єдині переговори, до яких слід готуватися російській політичній верхівці, – переговори зі спеціальним прокурором про можливість покращення умов утримання під вартою в обмін на сприяння слідству та свідчення проти соратників", – зазначив радник керівника ОП.

Нагадаємо,раніше Подоляк заявляв, що Росія робила ставку на те, що Європа "втомиться" від України і відбуватимуться протести платників податків. Але Захід дав зрозуміти агресору, що він заплатить за війну.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.