pavlograd.info 31.01.2019 11:30

Павлоградський об'єднаний військовий комісаріат тепер має іншу назву – Павлоградський об'єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. Про це повідомили у відділі спеціальної, мобілізаційної та військової роботи виконкому.

Ще з весни 2018 року Міністр оборони України Степан Полторак затвердив план створення на базі військових комісаріатів територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Нові центри покликані замінити собою радянську систему військових комісаріатів.

Головним завданням Павлоградського центру комплектування та соцпідтримки є вдосконаленням порядку комплектування військ особовим складом та організація оборонно-мобілізаційної роботи; забезпечення та впровадження нової ефективної системи обслуговування та надання сервісних послуг з соціального захисту як військовослужбовців так і членів їх родин, резервістів, ветеранів війни та пенсіонерів Збройних Сил та інших військових формувань України.

Переформування військових комісаріатів у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки розпочалось наприкінці 2018-го. Змін зазначали військкомати 4 областях України.

Такі установи створені на Чернігівщині, Рівненщині, Дніпропетровщині та Одещині. Згодом така переформування чекає на всі області.

Прийом громадян в Павлоградському об'єднаному міському територіальному центрі комплектування та соцпідтримки відбувається з понеділка по четвер з 08:30 до 13:00 та з 14:00 до 16:30.