pavlograd.info 11.09.2020 22:18

Погода способствует тому, чтобы жители Павлоградщины не мучились с насморком и не чихали. Делайте по утрам гимнастику, бегайте трусцой в магазин и на рынок и коронавирус разобьет свой лоб о ваш железный иммунитет. Берегите себя и свое психическое здоровье, чтобы не стать очередной жертвой странной эпидемии, которая не намерена отступать.

Павлограду существенных потерь, за истекшие сутки, COVID-19 не принес. Как сообщает пресс-служба Павлоградского исполкома, в городе, зафиксирован лишь один случай COVID-19.

«Станом на ранок 11.09.2020 року по місту Павлограду зафіксовано один новий
випадок COVID-19. Шість пацієнтів виписано з одужанням. Всього під наглядом лікарів
перебуває 54 пацієнта, з них одна дитини. З початку епідемії зафіксовано 107
підтверджених випадків COVID-19.

До лікувально-профілактичних закладів міста за минулу добу поступило 5 пацієнтів з
пневмонією. 4 виписано з одужанням, або переведено на амбулаторне лікування. Всьогона лікуванні в лікарні інтенсивного лікування перебуває 29 пацієнтів з пневмонією, в т.ч. 8 з COVID-19 з м. Павлограда.

Всі госпіталізовані обстежуються за допомогою ПЛР в вірусологічній лабораторії
лікарні ім. Мечникова. 251 особа з числа мешканців міста, а з них 66 дітей, є контактними з підтвердженим випадком COVID-19 та перебувають на самоізоляції під спостереженням лікарів».

Тем временем, тревожная ситуация складывается в целом по Днепропетровской области. Об этом сообщает пресс-служба ОГА.

«За останню добу в області виявили 82 хворих на COVID-19. Наявність інфекції підтвердили у 35 мешканців Кривого Рогу, 34 – Дніпра, 2 – Новомосковська та 1 – Жовтих Вод. Нові випадки хвороби зафіксували також в Апостолівському, Дніпровському, Криворізькому, П’ятихатському, Широківському районах. Натомість 52 дніпрянини одужали. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

Запись Павлограду существенных потерь, за истекшие сутки, COVID-19 не принес, а Днепр и Кривой Рог задыхаются впервые появилась .

источник