pavlograd.info 31.07.2018 16:15

Павлоградський суд засудив до 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна одного із учасників злочинного угруповання, яке займалося виготовленням та збутом наркотичних засобів і психотропних речовин на території Дніпропетровської області.

Про це повідомляють у військовій прокуратурі Південного регіона.

Установлено, що упродовж січня-березня 2018 року громадянин Д., діючи за попередньою змовою групою осіб, незаконно придбавав, зберігав та збув за оплату психотропну речовину «метамфетамін» наркозалежним особам в Павлограді, а також незаконно придбавав та зберігав за місцем свого проживання наркотичний засіб – «канабіс», без мети збуту для власного споживання.

Водночас, під час проведення обшуку належного громадянину Д. гаражного приміщення, останній вчинив погрозу вбивством щодо працівників військової прокуратури та Національної поліції України, шляхом здійснення трьох пострілів з травматичної зброї в їх бік.

Завдяки злагодженій, оперативній роботі працівників військової прокуратури та Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України громадянина Д. в травні 2018 року затримано, у липні 2018 року обвинувальний акт відносно нього скеровано до суду.

Під час судового розгляду засуджений Д. визнав свою вину у повному обсязі, щиро розкаявся.