pavlograd.info 24.01.2019 14:31

23 січня 2019 року в залі засідань міськвиконкому чотири провідні спортсмени міста та три їх тренери були нагороджені сертифікатами на отримання стипендії Павлоградського міського голови.

Серед нагороджених Юрій Васильович Деніченко – багаторазовий чемпіон України з гирьового спорту, чемпіон Світу з гирьового спорту серед ветеранів, в 2018 році встановив світовий рекорд в поштовху довгим циклом гирі масою 16кг. – 145 підйомів.

Також стипендію отримав Мирослав Вікторович Гончар — кандидат у національну збірну команду з кікбоксингу, Кандидат у Майстри спорту України, 5-ти разовий чемпіон України, двократний чемпіон Світу та двократний бронзовий призер чемпіонату світу з кікбоксингу ( тренер-Коротич Олександр Володимирович).

Нагородили й Олександра Володимировича Коротича — він старший тренер відділення кікбоксингу дитячо-юнацької спортивної школи, тренер 1 категорії, Майстер спорту з кікбоксингу, підготував безліч кандидатів в майстри спорту та спортсменів 1 спортивного розряду з кікбоксингу.

Також отримав стипендію й Владислав Ігорович Кукарін — кандидат у національну збірну команду з кікбоксингу, Кандидат у Майстри спорту України, 7-ми разовий чемпіон України, двократний чемпіон Світу та срібний призер чемпіонату Світу з кікбоксингу (тренер — Кривозуб Олександр Олександрович).

Відзначили й Олександра Олександровича Кривозуба — тренера відділення кікбоксингу дитячо-юнацької спортивної школи, тренера 1 категорії, Майстера спорту з кікбоксингу, який підготував безліч кандидатів в майстри спорту.

Також нагородили Раміля Ахмедова — він багаторазовий Чемпіон України з кікбоксингу, призер міжнародних турнірів з боксу, Чемпіон Європи з кікбоксингу, 3 кратний володар Чемпіонату світу з кікбоксингу (тренер- Зубенко Анатолій Петрович).

Відзначили й Анатолія Петровича Зубенко – тренера-викладача з боксу вищої категорії спортивно-оздоровчого комплексу «Центр», заслуженого тренера України, він виховав вісім кандидатів в майстри спорту України, шістнадцять майстрів спорту та двох майстрів міжнародного класу.