pavlograd.info 17.01.2019 14:33

В Павлоградському районі готові до негоди. Для цього є всі сила та засоби. На випадок снігового колапсу в Павлоградському районі вже підготовлено 9 снігоприбиральних автомобілів. В райавтодорі пообіцяли, що всі дороги – в належному стані.

Також на складах Павлоградського райавтодору знаходиться 2 тис. тонн посипного матеріалу.

У разі негоди, для розчищення доріг комунальної власності, буде долучена техніка фермерів у кількості 29 одиниць.

За період снігових заметів для розчистки та посипання доріг по району вже було використано понад 1000 тонн посипного матеріалу та понад 7 тонн дизельного палива. Обмеження руху на дорогах загального користування відсутнє.

Що стосується Павлограда, то тут, за словами директора КП «Затишне місто» Василя Коріневського, теж не допустять сніжного колапсу. Щодня в Павлограді близько 30 комунальників посипають доріжки та тротуари, автобусні зупинки сіллю, піском та золо шлаком.

Василь Коріневський додав, що, хоч і не вистачає людей на підприємстві, вони все одно сумлінно виконують свою роботу та не допустять ускладнення руху ні для автомобілів, ні для пішоходів.

В запасі павлоградських комунальників майже 3 тис. тонн посипного матеріалу та на озброєнні 10 одиниць снігоприбиральної техніки.