pavlograd.info 15.03.2018 17:49

На сьогодні життю Вікторії Кригіній, як і її ще не народженої дитини, нічого не загрожує. Про це повідомили в лікарні ім. Мечникова, де наразі знаходиться жінка.

«Вікторія Кригина знаходиться на 33 тижні вагітності. У результаті множених ножових поранень вона втратила багато крові. Після надання павлоградськими медиками першої медичної допомоги, жінка була доставлена до акушерського відділення лікарні Мечникова у вкрай важкому стані. Вже за декілька годин стан жінки вдалося стабілізувати», – зазначають лікарі.

За словами заступника головного лікаря з надання акушерсько-гінекологічної допомоги Валерія Спориша, жінці були нанесені множинні ножові поранення: лівої скроні, вушної раковини, завушної частини голови, обох передпліч та лівого плеча. До того ж вона отримала серйозну черепно-мозкову травму.

«Після надходження постраждалої до відділення, ми терміново провели дообстеження, скликали консиліум із залученням кращих наших лікарів. Було призначено необхідне лікування. Після проведення певних процедур й переливання компонентів крові стан жінки стабілізувався», – розповідає Валерій Спориш.

Зараз Вікторія знаходиться у відділенні анестезіології і інтенсивної терапії акушерського відділення під цілодобовим пильним наглядом лікарів. Сьогодні лікарі запевняють, життю жінки, як і її ще не народженої дитини, нічого не загрожує.

«На сьогодні пацієнтка знаходиться в стані середньої тяжкості. Намітилася чітка позитивна динаміка, але попереду ще достатньо тривале лікування. І тут мова йде не лише про її фізичний, але й про психологічний стан. Ми будемо робити все можливе, щоб до пологів її стан повністю стабілізувався», – говорить Валерій Григорович.

Наразі Вікторія вже налаштована на позитив. А все це завдяки моральній і психологічній підтримці мечниківських лікарів.

«Я вижила лише завдячуючи думкам про мою ще не народжену дитину. Маю не лише народити її здоровою, а й виховати, зробити щасливою. Це мій обов’язок перед пам’яттю моїх найрідніших людей – синочка і чоловіка, які загинули від рук нападника. Дуже вдячна мечниківським лікарям, перш за все, за те, що дали шанс на народження моїй дитині», – зазначила Вікторія.

Нагадаємо, що кривава трагедія сталася в ніч з 10 на 11 березня, коли 18 річний школяр жорстоко зарізав 30-річного чоловіка Вікторії і її 4-річного сина.

13 березня у Павлограді поховали жертв страшної різанини, а в той же час вбивці обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.