pavlograd.info 15.06.2021 03:43

Интернет толкает людей на преступления. Возможность быстро и без последствий выкладывать компромат в социальных сетях используется, как способ легко заработать деньги. Один из таких вымогателей уже задержан сотрудниками Павлоградского райотдела полиции. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Днепропетровской области.

“Наприкінці травня до поліції Павлограда надійшло повідомлення від 35-річного місцевого мешканця про те, що його колега вимагає у нього гроші. Чоловік розповів, що місцевий житель, який працює разом з ним на одному підприємстві, переслідує його та погрожує розповісти нібито компрометуючу його інформацію. За мовчанку зловмисник спочатку ставив вимоги перевести його на посаду з ліпшими умовами праці, а потім став вимагати заплатити йому 40 тисяч гривень. У разі відмови – погрожував поширити про потерпілого неправдиву інформацію в мережі Інтернет та серед знайомих.Павлоградец сделал непристойное предложение своему начальнику и получил 40 тыс. гривен

11 червня поліцейські карного розшуку Павлоградського районного відділу поліції затримали 30-річного павлоградця в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на місці злочину, в момент, коли потерпілий передав йому обумовлену суму. Гроші вилучили.

За даним фактом слідчим Павлоградського районного відділу поліції за погодженням з окружною прокуратурою відкрито кримінальне за ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру”.

Запись Павлоградец сделал непристойное предложение своему начальнику и получил 40 тыс. гривен впервые появилась .