pavlograd.info 28.06.2020 16:41

26 июня, в честь празднования Дня Конституции Украины, “Знаком почета перед громадой” в Павлограде был награжден ветеран АТО Артур Киносян. А его супруга Елена Григоренко получила благодарность городского головы.

Павлоградец Артур Киносян награжден "Знаком почета перед громадой"Об этом сообщает Павлоградское объединение воинов участников АТО и волонтеров “Патриот” на своей странице в Facebook.

“Напередодні Дня Конституції України, на міському урочистостому заході з цього приводу, ветеран АТО Артур Кіносян був нагороджений знаком пошани за заслуги перед громадою. Подяку від мера нашого міста, Анатолія Олексійовича Вершини, отримала також його дружина, Олена Григоренко.

В житті завжди так часто буває, що хтось звинувачує інших в бездіяльності або «нещирості допомоги у такий важкий час», а хтось мовчки робить свою справу!
Родина учасника АТО із Павлограда, ветерана 43 батальону “Патріот” Артура Кіносяна не має часу брати участі у тих чварах, бо вони завжди на передовій життя!

З 2014-го року Артур перебував на фронті в складі 43-го батальону “Патріот”, а зараз працює на дуже відповідальній посаді на стратегчному підприємстві міста, НПО ПХЗ.

Дружина Олена завжди підтримує чоловіка і морально, і дієво: і коли чекала його з війни, займаючись волонтерством, і коли опісля зайнялись своєю справою- створили ветеранобізнес по виготовленню виробів з дерева.

Павлоградец Артур Киносян награжден "Знаком почета перед громадой"От і в час, в який країна постала перед новою загрозою – небезпечним вірусом, котрий на мирній территорії вбиває українців – ця родина не лишилась стояти осторонь.

В міських ЗМІ та на сторінках соцмереж освітлювали шляхетний вчинок сім’ї ветерана АТО Артура Киносяна: завдяки Артуру і Олені, які на волонтерських засадах, у вільний час і за свої особисті кошти вирішили виготовляти засоби захисту, наші медики були забезпечені захисними екранами від потенційного зараження короноварусом та іншими небезпечними інфекціями. Таких екранів було передано міському управлінню здоров’я, лікарням і амбулаторіям міста близько 200 штук (https://www.facebook.com/658005347730319/posts/1285986048265576/)

Звичайно ж, вдячності медпрацівників не було меж!

Артур і Олена дійсно гідні бути в команді нагороджених за заслуги перед громадою міста!

Подякуємо родині Артура Кіносяна і Олена Григоренко за те, що завжди в строю, завжди на передовій життя!”, – говорится в сообщении.

Запись Павлоградец Артур Киносян награжден “Знаком почета перед громадой” впервые появилась .