pavlograd.info 26.01.2018 20:36

Вчора в Павлограді закінчився навчальний модуль програми «Гідна праця», організатором якого виступав Український фонд соціальних інвестицій, а організаторами-тренерами – консалтингова компанія «Нова Персона».

Про це повідомляє прес-служба міськвиконкому.

У навчальному модулі брали участь переселенці та мешканці міста, яких розділили на дві групи. Всі вони займались за індивідуальними програмами.

Перша група вирішувала проблему працевлаштування та пошук кращої роботи. Навчання проходило за темами «як правильно написати резюме», «ефективні комунікації задля покращення взаєморозуміння в колективі», «успішна співбесіда», «мистецтво самопрезентації».

Друга група складалась з тих, хто хоче створити власний бізнес. Учасники отримували знання щодо «бізнес планування», «правила складання бізнес-плану», «види бізнес-планів, поширені помилки і прорахунки», «планування матеріальних і фінансових потоків».

Завдяки даній програмі переселенці та місцеві мешканці зможуть вдосконалити свої професійні навички, навчитись презентувати себе, працювати з відмовами та досягати цілей, а також активно шукати роботу та отримувати початкові знання щодо відкриття власної справи.