pavlograd.info 01.11.2017 18:04

Павлоградця, який ледь не вбив у кафе чоловіка, звільнили від відбування покарання з іспитовим терміном в 3 роки. Таке рішення прийняв міськрайонний суд.

Пригода сталася 18 жовтня 2016 року на території літнього майданчику одного з кафе-магазинів, розташованого на вулиці Дніпровській.

Пізно ввечері п’яний обвинувачений підсів за столик до потерпілого. Там між ними виник словесний конфлікт. Після чого зловмисник попросив вийти чоловіка з метою подальшого вирішення ситуації, яка склалася між ними.

Підсудний достав резинову палку та почав жорстоко бити постраждалого по різним частинам тіла, не зупиняючись навіть коли той впав на землю.

Потім зловмисник перелякався, що можуть приїхати правоохоронці та втік.

Постраждалий отримав тілесні ушкодження у вигляді тяжкої контузії з розмічуванням лівого ока та втратою зору на ньому.

У судовому засіданні обвинувачений свою провину визнав та вибачився перед потерпілим. Останній повідомив, що претензій до підсудного не має та попросив не позбавляти його волі.

Суд вирів визнати чоловіка винним у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 121 КК України та призначити йому покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі. Але відповідно до ст. 75 КК України звільнити від відбування призначеного покарання з іспитовим строком на три роки.