pavlograd.info 23.04.2018 19:52

Мешканці міста пов’язують це із відсторонення від посади головного лікаря Марини Костюкової. Таке прохання учора зареєстрували в Єдиній системі місцевих петицій.

«Довгий час Марина Костюкова наполегливо та цілеспрямовано працювала над зміцненням та розвитком матеріально-технічної бази закладу.

За час проведення АТО на сході України, лікарня під її керівництвом надала медичну допомогу багатьом пораненим бійцям з «Іловайського котла» та селища Карлівка, також проведена часткова реабілітація бійців», – пише автор петиції Вікторія Пономаренко.

Загалом павлоградка зазначила, що під керівництвом Марини Гаральдівни було дуже багато зроблено для розвитку лікарні.

«Мешканці міста вимагають повернути на посаду головного лікаря Марину Костюкову, бо вважають, що саме вона гідна цієї посади і ніхто краще за неї не впорається з цими обов’язками», – відмітила Вікторія Пономаренко.

Вона додала, що на сьогоднішній день і персонал закладу, і громадяни міста, які обслуговуються в лікарні, відчули погіршення умов у 4-ці.

«При цьому від часу відсторонення Марини Костюкової пройшло зовсім мало часу…Тобто, що буде далі? Питання відкрито!», – наголосила автор петиції.

Нагадаємо, що це вже друга петиція, в якій павлоградці прохають зняти з посади в.о. головного лікаря 4-ї міськлікарні Ігоря Сєдого та призначити замість нього Марину Костюкову.

Перше звернення було зареєстроване в Єдиній системі електронних петицій на початку цього місяця. На сьогодні його вже підтримали 232 особи з 500 необхідних. Збір підписів триває.