pavlograd.info 01.09.2020 04:55

Последний день лета. В Павлограде традиционно тушат городскую свалку, рассеянно наблюдают за дракой между депутатом Верховной Рады Романом Каптеловым и городским головой Палограда Анатолием Вершиной. А карантину не видно конца.

Количество заболевших COVID-19 неуклонно растет и люди в защитных костюмах снова выходят на улицы, как во время чумы. Остановкой общественного транспорта население, пока, не пугают и закрытием магазинов , пока, не грозят. Но это до первого ветра.
Пресс-служба Павлоградског исполкома сообщает, что за последние сутки заболело 6 человек:
«Станом на ранок 31.08.2020 року по місту Павлоград зафіксовано шість нових випадків COVID-19. Всього під наглядом лікарів перебуває двадцять два пацієнти.
Наразі відбувається пошук та відпрацювання контактних осіб. З початку епідемії зафіксовано п’ятдесят два підтверджених випадків COVID-19.
До лікувально-профілактичних закладів міста за минулу добу поступив один пацієнт з пневмонією. Всього на лікуванні в лікарні інтенсивного лікування перебуває 19 пацієнтів з пневмонією, в т.ч. сім з COVID-19 з м. Павлограда».
Одновременно растет заболеваемость по всей Днепропетровской области: за пятницу 74, за субботу -71. За воскресенье количество заболевших выросло только на 43 человека.
« За останню добу на Дніпропетровщині виявили 43 хворих на COVID-19. Занедужали 15 мешканців Марганця, 9 – Дніпра, по 5 – Новомосковська і Павлограда. Коронавірус діагностували і у 4 жителів Дніпровського району та по одному – Кам’янського, Покрова, Магдалинівського, Синельниківського та Царичанського районів. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

Нині у регіоні – 2349 підтверджених випадків коронавірусної хвороби. З них 1199 людей одужали, летальних випадків – 47
У зв’язку зі зростанням кількості випадків COVID-19 по Україні закликаємо населення дотримуватись карантинних обмежень, використовувати засоби індивідуального захисту при відвідуванні місць скупчення людей та при переміщенні громадським транспортом, дотримуватись соціальної дистанції та правил особистої гігієни.

Запись Пассажиров опять призывают придерживаться социальной дистанции, при проезде в общественном транспорте впервые появилась .