pavlograd.info 06.02.2021 17:13

Директор КП ТЖКП Гамлет Мамедов оказался на скамье подсудимых и в данный момент находится по домашним арестом.

Судебное разбирательство только начинается. Согласно постановлению Терновского городского суда подсудимому избрана мера пресечения в виде домашнего ареста. Об этом на своем Telegram-канале сообщил депутат Верховной Рады Роман Каптелов:

« … Дії розпочались. Голова Тернівського міського суду Корягін обрав запобіжний захід директору КП “ТЖКП” Мамедову у вигляді домашнього арешту. Про арешт пан Мамедов вже знав і тому пішов на лікарняний. Є інформація що в цей час він намагався втекти до Криму.

Деталі справи розголошувати не стану, а про завдану шкоду громаді на суму 233 тис. грн. напишу. Вірогідно, що цей епізод – один з небагатьох який все ж таки вдалося довести до суду. Насправді ж, мова йде про крадіжки в набагато більших масштабах.

І тепер точно зрозуміло звідки у дітей Мамедова у своїй власності цілих 10 квартир в новобудовах Дніпра! Тож чи буде людина, яка думає тільки про набиття своїх кишень та купівлю нерухомості для своїх дітей думати про зниження тарифів на воду для містян? Відповідь очевидна. Всім корупціонерам приготуватися.

Це тільки початок”.

Запись Обвиняемый в уголовном преступлении директор КП ТЖКП Гамлет Мамедов помещен под домашний арест впервые появилась .