pavlograd.info 02.05.2022 15:37

Консервы, мясо, печенье, крупы и макаронные изделия Синельниковской районной администрации передало частное предприятие «Укрпалетсистем». Об Этом сообщает пресс-служба Днепропетровского облсовета .

Гуманитарный груз поехал в Маломихайловскую, Великомихайловскую, Покровскую, Петропавловскую, Николаевскую, Брагиновскую, Украинскую общины.

«Війна показала справжні обличчя, розкрила хто є хто насправді. Зараз ми бачимо без прикрас, хто не злякався і не втік, хто думає не лише про власну вигоду і безпеку. Я хочу подякувати всім, хто сьогодні допомагає нашим людям і армії. Вдячний голові Житомирської обласної ради Володимиру Федоренку за допомогу і директору ПП «Укрпалетсистем» Анатолію Можарі за надання гуманітарного вантажу. А також народному депутату Сергію Северину, обласним депутатам Анатолію Пучці та Роману Ковальському за організацію доставки продуктів у громади Синельниківського району.
У нас всіх зараз спільна мета — разом допомагати людям, які були вимушені покинути свої домівки через війну», — зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

«Сьогодні немає ані конкурентної боротьби, ані політичних суперечок. Ми всі єдині, всі прагнемо до одного — перемоги України та збереження життів людей. І лише згуртувавшись, ми вистоїмо!», — сказав народний обранець Сергій Северин.

Запись Общины Синельниковского района получили гуманитарную помощь впервые появилась .