pavlograd.info 01.06.2018 03:45

Творчих дітлахів міста привітали з Міжнародним днем захисту дитини. Про це повідомили у прес-службі МКДЦ «Мир».

Учора в КБУ «Міський культурно-дозвільницький центр» відбулася міська церемонія вшанування творчих павлоградських дітей.

З нагоди свята грамоти і подарунки отримали дитячі будинки сімейного типу, Павлоградський навчально-реабілітаційний центр, інтернатне відділення загальноосвітньої школи № 18, Центр медико-соціальної реабілітації для дітей з обмеженими фізичними можливостями «Центру первинної медико-санітарної допомоги м. Павлоград» та Західно – Донбаський професійний ліцей.

До того ж у ході заходу були відзначені діти, які здобули нагороди на олімпіадах, та учасники творчих колективів і спортсмени.

Міський голова Анатолій Вершина вручив сертифікати на премію міського голови у розмірі 20 тисяч гривень для спортсменів та 10 тисяч гривень для їхніх тренерів.

Відзнаки мера отримали володарі Кубку Світу WORLD CUP ROCK’N’ROLL YOUTH/JUNIORS, віце-чемпіони Чемпіонату світу з акробатичного рок-н-ролу — Ксенія Могильченко та Владислава Павличенко, а також переможець Кубку Світу з кікбоксінгу WAKO, переможець Чемпіонату України Данил Михайлов.