pavlograd.info 12.01.2021 20:23

Для комунального некомерційного підприємства «Павлоградська міська лікарня №1» департаментом охорони здоров’я Дніпропетровської обласної ради в грудні 2020 року було придбано Систему мамографічну з системою оцифровування знімків для мамографії VIOLA (виробник Італія). Загальний бюджет склав — 3 102,0 тис.грн.

Про це повідомляє прес-служба Павлоградського міськвиконкому.

Новий мамограф допоможе в лікуванні жінок ПавлоградаСьогодні, 12 січня, міський голова А.О. Вершина відвідав медичний заклад та оглянув отримане сучасне обладнання для проведення якісної діагностики.

Новий мамограф допоможе в лікуванні жінок ПавлоградаМамографічна система, працюючи з оцифровуванням знімків для мамографії VIOLA, дозволяє забезпечити комплексність проведення процедури з ранньої діагностики новоутворень молочної залози у жінок та знизити променеве навантаження при обстеженні пацієнтів. Це, в свою чергу, дозволяє правильно планувати спеціальне лікування та прогнозувати результат.

Також наявність вищезазначеного медичного обладнання дозволить медичному закладу заключити договір з НСЗУ за пріоритетною амбулаторною послугою, а саме пакетом “Мамографія”.

Запись Новий мамограф допоможе в лікуванні жінок Павлограда впервые появилась .