pavlograd.info 12.03.2018 01:12

Сьогодні вранці на Павлоградщині сталася ДТП. В результаті неї загинули не 3, як раніше повідомлялося, а 4 людини, серед них – 1 дитина. Ще 3 чоловіків сильно постраждали. Їх доставили до 4-ї центральної міської лікарні.

Про це повідомляють в прес-службі ДСНС України в Дніпропетровській області.

В ДТП загинули 21-річний водій автомобіля ВАЗ 21124 та 3 пасажири, з них 1 дитина. Особи загиблих ще встановлюються.

Постраждалого 34-річного водія автомобіля МЕРСЕДЕС-БЕНС-ТРАК та ще 2 пасажирів чоловічої статі доставлено каретою швидкої допомоги до 4-ї центральної міської лікарні. Особи травмованих також ще встановлюються.

Нагадаємо, що 11 березня о 06:57 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася за адресою: Дніпропетровська область, Павлоградський район, трасса Київ-Луганськ-Ізварине 295 км., поблизу села Богуслав.

За вказаною адресою відразу було направлено рятувальників. Прибувши на місце події, вони встановили, що внаслідок зіткнення вантажного автомобіля Мерседес «Мясний м’ясокомбінат» з легковим автомобілем ВАЗ 2112, виникла пожежа.

Вогнем знищено легковий автомобіль та вантажний автомобіль на загальній площі 20 метрів квадратних.

В ліквідації наслідків ДТП задіяно 12 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Причини виникнення дорожньо-транспортної пригоди встановлюються правоохоронними органами.