pavlograd.info 28.12.2018 14:42

Чому в Павлограді останнім часом будуть так багато МАФів, зводять нові приміщення під магазини та різноманітні торговельні центри? Цим питанням задається безліч павлоградців, якщо подивитись їх повідомлення в соціальних мережах. На думку мера Павлограда – нові торговельні центри – це здорова конкуренція, нові робочі місця, збільшення товарообігу, додаткові надходження до бюджету міста.

Павлоградський міський голова розповів, що одна гривня, вкладена в розвиток підприємництва, приносить три гривні в економіку міста, а одне робоче місце в галузі створює ще п’ять у суміжних професіях.

«За цей рік помітно збільшилась кількість нових закладів сфери послуг, ресторанного господарства, торговельних центрів, відкриваються нові виробництва. Це змінює обличчя міста на більш сучасне. Підприємці продовжують вкладати свій капітал в розбудову Павлограда», – розповів міський голова.

Він додав, що з початку 2018 року в місті побудовані два нових будівельних супермаркети. І зовсім скоро павлоградці отримають готель та ще один торговельний центр.

«До кінця 2018 року заплановано відкриття нового підприємства на території заводу Палмаш по випуску паперових виробів, що дасть додатково 85 робочих місць. Очікуємо відкриття і нового готелю та торгівельного центру, а це ще 45 нових робочих місць», – анонсував мер.