pavlograd.info 17.05.2018 00:57

У Петропавлівці поліція розслідує спробу знищити шляхом підриву чуже майно. Потерпілій у кримінальному провадженні – мешканець села Васильківське. Про це йдеться в ухвалі районного суду від 2 травня.

Згідно з документом, до органу правосуддя з клопотанням звернулася слідча поліції. Вона просила суд надати їй тимчасовий доступ до інформації, якою володіють певні оператори мобільного зв`язку. У клопотанні правоохоронців сказано, що 2 серпня 2017 року невідома особа намагалася знищити шляхом підпалу чуже майно.

За версією слідства, на відстані 30 м від подвір`я одного з будинків на вулиці Магістральній в селі Васильківське Петропавлівського району зловмисник залишив запалювальний пристрій, що мав уражаючу дію. Але з невідомих слідству обставин цей пристрій у потрібний момент не спрацював, ідеться у клопотанні.

Далі в документі сказано, що під час допиту потерпілого, останній розповів, що ранком 4 грудня 2017 року йому зателефонував невідомий чоловік, він став погрожувати фізичною розправою і пообіцяв приготувати йому «подарунок» на Новий рік у вигляді гранат і лимонок. За словами співробітниці відділку, для подальшого розслідування їй необхідно встановити місце знаходження мобільного телефону, з якого потерпілому надійшов цей дзвінок.

Петропавлівський районний суд вивчив клопотання слідчої поліції і задовольнив його. Суд надав правоохоронцям тимчасовий доступ до інформації, яка перебуває в розпорядженні кількох операторів мобільного зв`язку. Строк дії ухвали спливає 3 червня 2018 року.

Олекса Сурай