pavlograd.info 01.01.2022 10:37

Вот и настал он новый и незнакомый 2022 год. Никто не знает, что он нам принесет и какими событиями будет наполнен, но все надеются на то, что он принесет достаток, здоровье и исполнение самых сокровенных желаний, – за это в новогоднюю ночь и пили все, кто может держать бокал и те, у кого эти бокалы есть.

Большинство встречающих , наверное, слушали новогоднее поздравление президента Владимира Зеленского, надеясь услышать в ней что-то значимое для Украины и лично для себя, но за новогодними разговорами , тостами и остротами не все встречающие смогли уловить смысл поздравления, так как президент говорил красиво и долго, а пьющие люди долгих речей не воспринимают.

Предлагаем всем, кто не дослушал Президента Украины, отвлекаясь на голубцы, глаза любимого человека или детей, хотя бы, коротко ознакомиться с его новогодним поздравлением. Вступая в 2022 год, все-таки, стоит знать, что думает глава государства об Украине и украинцах и что он об этом говорит, чтобы вселить надежду на лучшие времена в сознание каждого гражданина.

«Дорогі українці!..Традиційно в цей вечір всі збираються за столом усією родиною, кличуть гостей, дивляться новорічне привітання Президента, а президенти спочатку трішки жаліються, потім трішки більше виправдовуються, але загалом хваляться про те, що було зроблено.

Але цей рік – він особливий. Рік 30-річчя нашої незалежності. І тому цьогоріч буде інакше. Ну, хвалитися я теж буду, але трішки пізніше. Застілля ніхто не скасовує, без цього у нас в Україні ніяк, але головне – я буду говорити не про те, що було зроблено, а про тих, хто це зробив. І не тільки цього року. ..

…Мільйони вас, що разом є одним великим «ми». Настільки великим, що у світі немає будівлі, де можна було б зібрати всіх.
А як ми відзначали цього року День Незалежності! Ви пам’ятаєте? Ми святкували цей день майже тиждень, тому питання «пам’ятаєте?» не риторичне … Нас нарешті об’єднало не лихо, а свято. Ми вчимося єднатися. Вчимось єднатися не проти когось, а за себе. Вчимося поважати одне одного й самих себе. А тому ми не чекаємо, поки світ вирішить наші проблеми і хтось поверне нам нашу землю за нас.

А збираємо світ задля звільнення Криму. Тож як гучно цього року пролунало «Крим – це Україна!» Голосом не тільки України, а ще 46 учасниць Кримської платформи. Ми можемо сказати: ми повернули Крим у світовий порядок денний, щоб колись могли сказати: ми повернули Крим в Україну. І як важливо повернути всіх полонених. Усіх…

А як ми налякали олігархів? Вперше вони бояться закону. Одного закону.І настільки бояться, що лякають всіх нас.

Лякали, що ми замерзнемо. Але ціни на газ для наших громадян не зросли. І це факт. Лякали, що ми будемо голодні. А ми вперше зібрали понад 100 мільйонів тонн урожаю. І це рекорд для незалежної держави.

До речі, зібрали на землі, яку мали вивезти вагонами. Принаймні так нас лякали. Але ринок землі запустився. Мільйони українців стали реальними власниками своєї землі.

Це відзначають усі наші міжнародні партнери. Саме ті, про яких лякали, що вони від нас відвернуться.

Нас лякали всередині країни. І лякали ззовні. Але будь-яка армія по той бік кордону нас не лякає, бо неабияка армія по наш бік кордону нас захищає. Я радий, що сьогодні вони мають найбільший бюджет в історії України. Так було, до речі, й минулого року. І позаминулого року. Так буде завжди.
Я радий, що ми вперше будуємо для військових літаки спільно з «Антоновим», флот – спільно з Британією, дрони, корвети – спільно з Туреччиною, а ракети будуємо самі.
Але головне – ми будуємо справедливість, спільно з повагою.
Нарешті з’являється держава у смартфоні. Нарешті з’явиться економічний паспорт у наших діточок.«Нарешті є дорога» – могли сказати всі ми в усій Україні.«Нарешті у нас нормальна зарплата» – змогли сказати наші лікарі.У новому році, тобто через декілька хвилин, вона зросте вдвічі. Це ще не та сума, якою можна пишатися. Але вже не та, за яку дуже соромно.

Ми не можемо, на жаль, сказати цього року те ж саме про наших учителів. І це мій біль. Я дуже хочу, аби ми могли все це сказати наступного року. І це моя ціль.

І, на жаль, не всі українці хочуть вакцинуватися – ми такі, ми українці. І це наш спільний біль. І, на жаль, ми поки що не закінчили війну на сході нашої держави. І це – моя головна ціль. Саме тому я говорю «поки що». Тому що наступний рік точно буде кращим!

Я впевнений у цьому!Головне, щоб усі ви, усі ми були живі й здорові.І збиралися ось так за одним столом усією родиною…

З Новим роком, дорогі українці!”.

Запись Наступний рік точно буде кращим! впервые появилась .