pavlograd.info 31.01.2019 19:53

Начальник Управління комунального господарства та будівництва виконкому Павлоградської міської ради 33-річний Андрій Завгородній поки що не відсторонений від займаної посади і буде на ній залишатись. Наразі (з 28 січня) він пішов у відпустку, як мінімум, до винесення рішення судом.

Про це кореспондентові повідомив міський голова Павлограда Анатолій Вершина.

Нагадаємо, тиждень тому, 24 січня керівника Управління комунального господарства та будівництва Андрія Завгороднього затримали під час одержання хабаря. Як повідомили тоді в прокуратурі Дніпропетровської області, затриманий вимагав від громадянина неправомірну вигоду у сумі 1 300 доларів США (еквівалент 42 000 гривень) за позитивний дозвіл та укладання відповідного договору на розміщення об’єктів зовнішньої реклами на території Павлограда. Андрія Завгороднього було затримано в порядку ст. 208 КПК України працівниками прокуратури спільно зі співробітниками Управління захисту економіки в області. Досудове розслідування триває. Наразі комунальнику вибрана міра запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

«Але я вважаю його абсолютно нормальною та порядною людиною, хорошим спеціалістом. У постанові суду немає пункту про те, що він повинен бути відсторонений від виконання свої обов’язків на займаній посаді. Тому і ми не маємо відповідних повноважень для його відсторонення. Ми діємо і надалі будемо діяти в рамках законодавства чи подальшого рішення суду», – каже Анатолій Вершина.

Кріста Офенбах