pavlograd.info 01.11.2017 00:54

На минулому тижні воєнізована охорона Придніпровської залізниці присікла кілька злочинних посягань на майно та вантажі. Один з них – у Межовій. І тут ВОХОРівцям довелось застосувати вогнепальну зброю.

Про це повідомляє прес-служба Регіональної філії «Придніпровська залізниця».

На минулому тижні, з 17 по 22 жовтня, охорона Придніпровської залізниці присікла спробу масової крадіжки чавуну з вантажного поїзда і тричі застосовувала зброю для відлякування розкрадачів брухту.

Так, сімнадцятого жовтня під час оперативно-профілактичних заходів на 146 кілометрі перегону Висунь – Гейківка (Дніпропетровська область) стрільці команди швидкого реагування виявили понад 9 т чавуну, скинутого з вантажного поїзда. Було влаштовано засідку, однак зловмисники за вкраденим не з’явилися. Матеріали за фактом посягання на залізничні вантажі направлено до поліції.

Щоб запобігти розкраданню брухту з вантажних поїздів, минулого тижня ВОХОРівці тричі попереджувально застосовували зброю – на перегоні Іларіонове – Синельникове-2 та на станціях Межова і Ерастівка.

Нагадаємо, на початку місяця охоронці залізничної станції вже застосовували вогнепальну зброю у Межовій, щоб присікти розкрадання брухту з вантажних поїздів.