pavlograd.info 20.02.2018 14:03

У минулому році на фінансування житлово-комунального господарства в Першотравенську було спрямовано 15,5 млн грн, що становить 8% від загального обсягу видатків міського бюджету. Про це повідомляє прес-служба Першотравенської міської ради.

За рахунок цих коштів проводилися заходи з благоустрою міста – омолодження та видалення дерев, обслуговування квітників, прибирання, утримання та поточний ремонт доріг. Також було здійснено оплату вуличного освітлення, утримання дільниці озеленення та благоустрою, капітальний ремонт житлового фонду, у тому числі капремонт житлового фонду об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

На проведення відновлювальних робіт та капітальних ремонтів з утримання будівель і споруд, підготовку закладів соціально-культурної сфери до осінньо-зимового періоду та інші заходи з міського бюджету було спрямовано 7,4 млн грн. На ці кошти було придбано обладнання для центральної міської лікарні, виконано капремонт амбулаторій № 1 та № 2 Центру первинної медико-санітарної допомоги, проведено капремонт будівлі управління праці та соціального захисту населення.

На утримання та ремонт об’єктів благоустрою спрямовано 6,8 млн грн.. З них: на ремонт та утримання центральних доріг та внутрішньоквартальних проїздів – 2,4 млн грн; на утримання дільниці благоустрою Першотравенського МЖКП – 1,1 млн грн; на догляд за зеленими та декоративними насадженнями – 1,2 млн грн. Придбано хвойні дерева, саджанці троянд та однорічні квіти. За рахунок коштів міського бюджету видалено 230 дерев та проведена омолоджуюча і санітарна обрізка 291 дерева на загальну суму близько 700 тис грн.