pavlograd.info 29.04.2022 19:37

В оккупированном Энергодаре оккупанты отстраняют от работы руководителей коммунальных предприятий и директоров школ, устанавливая свои порядки. В Пологах граждан грабят на улицах, из гаражей забирают автомобили. Орехова и Гуляйполе постоянно обстреливают.

А в целом на оккупированной территории Запорожской области жителей приучают к рублю и гуманитарным подачкам. Но гуманитарную помощь получают только те, кто высказывается в поддержку «русского мира».

Об этом сообщается в сводке Запорожской ОВА.

«Одно из условий безопасной работы – отсутствие на полках магазинов товаров украинского производства. Украинских предпринимателей активно агитируют торговать товарами из Крыма и вводить «рублевую зону», – говорится в с

«Зі слів мешканців Василівки, у місті значно збільшилася кількість російських військових. Вони розміщуються у житлових кварталах, аби ховатися за цивільними та використовувати їх як за живий щит. Також відомо, що окупанти роздають гуманітарну допомогу та медикаменти лише тим, хто їх підтримує та сприяє їхній злочинній діяльності. Багато жителів співпрацювати з росіянами відмовляються.

Ситуація в Пологівському районі залишається напруженою. Через терористичні дії окупаційних військ кількість руйнувань збільшується щодня. Під обстрілами знаходяться Оріхів та Гуляйполе, а також населені пункти навколо.

У селах Ботієве та Строганівка Мелітопольського району окупаційна комендатура вимагає від підприємців відкривати магазини, кафе, місця відпочинку та дозвілля. Однією з умов безпечної роботи є відсутність на полицях магазинів товарів українського виробництва. Натомість українських підприємців активно агітують торгувати товарами з Криму та вводити “рубльову зону”.

Запись На оккупированной территории Запорожской области жителей приучают к рублю и гуманитарным подачкам впервые появилась .