pavlograd.info 26.01.2022 16:37

Материалы в отношении гражданина, который в Днепропетровской области наладил канал незаконной переправки за границу товаров военного назначения, направлены в суд. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Днепропетровской области.

На Днепропетровщине незаконно переправляли за границу украинскую продукцию военного назначения“Дніпропетровською обласною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт відносно громадянина, який налагодив канал переправлення за межі України авіаційних комплектуючих військового призначення (ч.1 ст.333 КК України).

На Днепропетровщине незаконно переправляли за границу украинскую продукцию военного назначенияЗа даними слідства, мешканець Дніпра налагодив канал незаконного вивезення авіаційних агрегатів та комплектуючих до військової техніки до країн близького зарубіжжя (Грузії, Вірменії, Білорусі та інших). Придбаний на території України товар зловмисник переправляв поштою за кордон для потреб підприємств та об’єктів військово-промислового комплексу вказаних країн.

Під час чергового відправлення товар було перехоплено на одному з постів Київської митниці.

На Днепропетровщине незаконно переправляли за границу украинскую продукцию военного назначенияДосудове розслідування та оперативний супровід у кримінальному провадженні здійснювався Управлінням Служби безпеки України у Дніпропетровській області”, – говорится в сообщнии.

Запись На Днепропетровщине незаконно переправляли за границу украинскую продукцию военного назначения впервые появилась .