pavlograd.info 11.12.2018 13:59

Поліцейські Першотравенська вилучили у 38-річного місцевого мешканця рушницю, яку останній носив з собою, повідомляють в Павлоградському ВП.

Подія сталась 8 грудня в парку ім. Воротнікова. Під час профілактичних заходів поліцейськими зупинено чоловіка за порушення норм адміністративного законодавства, а саме паління у громадському місті. Чоловік помітно нервував в присутності правоохоронців, чим і викликав підозру.

В ході огляду особистих речей у останнього, під курткою було виявлено чорний пакет в який загорнуто предмет зовні схожий на гладко ствольну мисливську рушницю з обрізаними стволом та рукояткою «обріз».

Чоловік пояснив, що рушницю знайшов в восени в лісосмузі та залишив собі для полювання.

А 7 грудня до поліції надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Озерна та Центральна Павлограда чоловік, який знаходиться в стані алкогольного сп’яніння, хизується перехожим набоями.

Поліцейські зреагували миттєво. Чоловіка затримано. Ним виявився 50-річний місцевий мешканець. Під час огляду особистих речей у останнього виявлено та вилучено 59 набоїв калібру 5.45.

8 грудня о 10:50 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що по вул. Центральній невідомий стріляє по пляшкам.

Прибувши на місце події поліцейські затримали 50-річного, раніше судимого місцевого мешканця. У чоловіка вилучено травматичний пістолет марки «Шмайзер» та п’ять патронів калібру 9мм.

Вилучене направлено на експертизу.За всіма фактами відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 263 Кримінального кодексу України.Триває досудове слідство.