pavlograd.info 23.06.2022 03:36

В Новомосковске у сторонника русского мира полицейские изъяли оружие и боеприпасы. Об этом сообщает пресс-служба полиции Днепропетровской области.

Мужчина с красным знаменем и гранатой готовился к встрече с оккупантами в Новомосковске“Обріз, гранату із запалом, дві мисливські рушниці, набої та предмети із комуністичною символікою 48-річний чоловік зберігав за місцем мешкання.
Працівники кримінальної поліції Новомосковського районного відділу поліції отримали інформацію, яку надіслали в офіційний чат-бот поліції Дніпропетровської області у телеграм. @Krim_dnp_bot.

Мужчина с красным знаменем и гранатой готовился к встрече с оккупантами в Новомосковске22 червня вони провели обшук за місцем мешкання 48-річного чоловіка та виявили в його будинку обріз мисливської рушниці 16-го калібру, дві мисливських рушниці «АRMSAN» та «ЗК», гранату «РГД-5» із запалом УЗРГМ-2, понад 70 набоїв різного калібру. Крім цього, у прибудинковому приміщенні місцевий житель зберігав предмети із забороненою комуністичною символікою. Зброю та боєприпаси вилучили та направили на експертизу.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

На теперішній час поліцейські спільно з працівниками СБУ встановлюють причетність чоловіка до підтримки російській агресії проти України та прихильності до «руського міру». Досудове розслідування триває.

Запись Мужчина с красным знаменем и гранатой готовился к встрече с оккупантами в Новомосковске впервые появилась .