pavlograd.info 05.12.2017 18:45

Виконком Павлоградської міської ради оголосив проведення Конкурсу бізнес-проектів для надання гранту з міського бюджету на підтримку молодіжного підприємництва в місті Павлоград.

Про це повідомляє відділ розвитку споживчого ринку та підприємництва міськвиконкому.

Конкурс проводиться серед молоді віком від 18 до 27 років, які надали заяви на участь і є ініціаторами реалізації бізнес-проектів, спрямованих на соціально-економічний розвиток територій міста.

Для участі в конкурсі необхідно подати до комітету заяву у двох примірниках, а також:

— копію бізнес-проекту;

— копію паспорта, ідентифікаційного номера (або копію сторінки паспорта з відміткою про наявність у такої особи права здійснювати будь-які платежі без ідентифікаційного номера).

Основними критеріями під час визначення переможців конкурсу є:

— відповідність бізнес-проекту пріоритетам соціально-економічного розвитку міста;

— кількість додаткових робочих місць, які планується створити;

— рівень заробітної плати працівників;

— строк окупності та економічна доцільність проекту;

— надходження до бюджету від сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів;

— соціальна значимість проекту;

— розмір прибутку та оцінка фінансових ризиків проекту;

— розмір надходжень до бюджету податків, зборів (інших обов’язкових платежів) порівняно з розміром компенсації, у розрахунку на рік.

Претенденти, які запропонують найкращі умови для реалізації бізнес-проектів та отримають найвищий бал (по 5-ти бальній системі оцінювання) стануть переможцями конкурсу та отримають грант. Його сума з міського бюджету не може перевищувати 10 тисяч гривень на один бізнес-проект.

Документи приймаються за адресою: м. Павлоград, вул. Соборна, 95 , каб.317. Кінцевий строк подання заявок 15 грудня 2017 року до 16:00 год.

Конкурс відбудеться 18 грудня о 14:00 в залі засідань міськвиконкому за адресою: м. Павлоград, вул. Соборна, 95 , каб. 308.

Додаткову інформацію щодо конкурсу можна отримати за телефоном: 20-04- 80 або 6-02-86.