pavlograd.info 24.05.2018 01:49

У Першотравенську колишній крадій і грабіжник отримав 4 роки колонії за розбійний напад на жінку. Такий вирок чоловікові 4 травня 2018 року виніс міський суд. Чоловік свою провину не заперечував.

Як свідчить документ, на лаві підсудних опинився ніде офіційно не працюючий і неодружений батько неповнолітнього сина, уродженець Першотравенська. У 2013 році чоловік двічі потрапляв до суду Кривого Рогу, спочатку за спробу поцупити чуже майно, а потім за пограбування.

За даними слідства, пригода з розбоєм сталася пізно ввечері 8 березня 2018 року біля будинку №9 на вулиці Горького. Обвинувачений наздогнав перехожу жінку, схопив її за голову, закрив долонею їй рота, повалив на землю і почав смикати її сумку. Потерпіла пручалася, тож зловмисник бив жінку ногами в тулуб і голову. Жертва розбійного нападу отримала кілька серйозних травм, включаючи перелом в області гомілки, і таки залишилась без особистих речей – сумки вартістю 489 грн. і грошей в суму 2900 грн.

Під час судового розгляду справи чоловік повністю визнав свою провину, висловив каяття, запевнив, що дуже шкодує про свій вчинок, і просив про м`який вирок. Натомість потерпіла у свої заяві до суду просила служителів Феміди якнайсуворіше покарати свого кривдника. На своєму засіданні Першотравенський міський суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 187 КК України, і відправив його на 4 роки в колонію. Підсудний ще має час, аби оскаржити цей вердикт.

Олекса Сурай