pavlograd.info 02.11.2017 02:13

Учора, 20 жовтня, у м. Дніпро пройшла заключна конференція проекту «Державне будівництво та підзвітність у Східній Україні», під час якої підводилися підсумки з реалізації проекту у Павлограді – Арт-території «Всі свої».

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Анатолій Вершина.

Головною метою співпраці було втілити різноманітні спільні ініціативи міської влади та місцевих громадських організацій.

До учасників програми увійшли Павлоград, Першотравенськ, Святогірськ, Слов’янськ, Покровськ, Ізюм. Ці міста отримали від іноземних партнерів фінансову та консультативну підтримку і, таким чином, змогли реалізувати безліч необхідних для своїх громад проектів.

Зокрема, у місті Павлоград сьогодні працює АРТ-територія «Всі свої». Простір вільного спілкування та підтримки громадськості, можливість кооперації жителів та місцевої влади, а також допомога сім’ям переселенців.

«За проектом на базі бібліотеки №2 було створено центр спілкування, завдяки якому переселенці матимуть змогу не залишитися один на один з особистими складними обставинами», – зазначає Анатолій Вершина.

Втілення даного проекту стало можливим в Павлограді завдяки співпраці з компанією VNG International/ PAX.

Подібні проекти були реалізовані і в інших містах області: центр підтримки суспільних ініціатив у Святогірську, «Партнерство в ім’я розвитку» у Першотравенську, етнофестивалі та тренінги з підлітками у Покровську та Слов’янську.