pavlograd.info 04.11.2017 16:53

Позавчора, 11 жовтня, у Першотравенську відбулось чергове засідання виконкому. У ході засідання було вирішено звільнити від сплати за харчування дітей, які потребують корекції фізичного або розумового розвитку та виховуються у корекційних групах дитячих садочків.

Про це повідомляє відділ з питань внутрішньої політики та інформації Першотравенської міської ради.

11 жовтня під час чергового засідання члени виконкому внесли зміни до рішення виконавчого комітету Першотравенської міської ради від 18.01.2017 № 1 «Про встановлення вартості харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів та дітей дошкільних навчальних закладів комунальної власності міста».

Так, з початку року в дошкільних закладах освіти безкоштовно харчуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування; діти з малозабезпечених сімей, згідно зі списками управління праці та соціального захисту населення; діти, батьки яких загинули або проходять військову службу в зоні проведення антитерористичної операції, та діти-інваліди.

А з 1 жовтня від сплати за харчування звільняються й діти, які потребують корекції фізичного або розумового розвитку та виховуються у корекційних групах дитячих садочків.