pavlograd.info 08.05.2021 13:50

Только за одну ночь в Павлограде полицейские обнаружили трех водителей с признаками алкогольного и наркотического опьянения, сообщает пресс-служба Павлоградского РО Нацполиции.

“В ніч з шостого на сьоме травня о 01:30 поліцейські відділу реагування патрульної поліції Павлоградського районного відділу поліції на ділянці дороги Павлоград-Лозова-Мерефа зупинили автомобіль «ВАЗ» під керування 35-річного місцевого мешканця. Водій знаходився з ознаками алкогольного сп’яніння, але на пропозицію поліцейських пройти відповідний огляд на стан сп’яніння чоловік відмовився.

О 03:30 ночі по вул. Дніпровській за порушення правил дорожнього руху, поліцейські зупинили автомобіль «Шевроле» під керуванням 39-річного павлоградця. У керманича виявили 1.33 проміле алкоголю в крові.

О 03:58 за порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили автомобіль «BMW”». Під час спілкування з 21-річним водієм, інспектори виявили у нього видимі ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловіка було доставлено до медичного закладу. За висновком наркологічного диспансеру, чоловік знаходився в стані наркотичного сп’яніння.

За перебування за кермом у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння поліцейські склали на водіїв адміністративні протоколи за ст.130 КУпАП України. У разі доведення їх провини у суді, їм загрожує штраф у розмірі 17000 гривень та позбавлення прав керування протягом одного року”, – говорится в сообщении.

Запись Майские праздники в разгаре: в Павлограде по ночным улицам разъезжают нетрезвые люди впервые появилась .