pavlograd.info 31.07.2019 17:31

На прошлой неделе в Павлограде злостный нарушитель на большой скорости пролетел по пешеходной зоне. Горе-водитель чуть не сбил нескольких прохожих и не останавливаясь ни на секунду, промчался дальше. Номера авто пробили по базе данных и оказалось, что зарегистрировано оно в Днепре. Павлоградская полиция направила все необходимые документы в Днепр для дальнейших разбирательств и привлечения злоумышленника к административному наказанию. Передает «НМ» со ссылкой на Павлоградський відділ поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

?‍♂️Муніципальна Варта на сторожі правопорядкуМинулого тижня на черговий номер телефону Муніципальної Варти надійшло звернення громадян про зухвале порушення правил дорожнього руху. В пішохідній зоні зі сторони вулиці Горького в напрямку до вулиці Шевченка на великій швидкості промчав автомобіль ЛАДА чорного кольору, державний номер АЕ 1215 КІ. Даний автомобіль ледь не здійснив наїзд на кількох пішоходів, які дивом встигли уникнути зіткнення. Інспектори Муніципальної Варти отримали відео докази, де чітко видно що в зоні безпосереднього ризику опинилася як мінімум семеро перехожих: жінка літнього віку, жінка з двома дітьми та дитячою каляскою, двоє молодих людей та чоловік. Усі матеріали направлено до Павлоградського відділку поліції, для встановлення особи водія та притягнення його до відповідальності згідно чинного законодавства.

Опубліковано КП "Муніципальна Варта" Павлоградської міської ради Понеділок, 29 липня 2019 р.

Запись Люди разбегались кто куда: в Павлограде машина на огромной скорости пролетела по тротуару (Видео) впервые появилась Наше Місто.