pavlograd.info 25.01.2022 00:37

Еще один пожар вспыхнул сегодня вечером в частном доме на ул Анны Светличной, где проживает одинокий мужчина. Пожар начался в коридоре дома и мужчина оказавшись в ловушке от дыма лишился сознания.
Пресс-служба ГСЧС сообщает:

«24-го січня о 17:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що з житлового будинку розташованого на вулиці Ганни Світличної міста Павлоград, спостерігається дим.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що з зачинених дверей до одноповерхового житлового будинку відчувається запах диму. Надзвичайники за допомогою спеціального інструменту відчинили вхідні двері до оселі та приступили до ліквідації пожежі. Займання виникло в приміщенні коридору будівлі.

Під час ліквідації пожежі, в одній з кімнат оселі рятувальники виявили на підлозі людину без свідомості. Вогнеборці винесли постраждалого чоловіка 1960 року народження на свіже повітря та передали працівникам екстреної медичної допомоги для подальшої госпіталізації до Павлоградської міської лікарні №4.

Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку, внутрішнє облицювання стін та стелі будинку. Загальна площа пожежі склала 10 кв.м.

Запись Из задымленного дома, в Павлограде, спасатели вынесли мужчину без сознания впервые появилась .