pavlograd.info 27.05.2022 11:36

Страх убивает не хуже крылатых ракет и артиллерийских снарядов. Сегодня нас запугивают неминуемым голодом, стремительным наступлением оккупантов и тем, что компания “Нафтогаз ” планирует повысит цены на голубое топливо для предприятий тепловой коммунальной энергетики в три раза — до 29 392 гривен за тысячу кубометров. А это – верная смерть для тех, кто обогревается газом.

Газоснабжающая компания “Нафтогаз Трейдинг”, действительно, с 1 июня установила новые цены на природный газ для предприятий теплокоммунэнерго, однако на тарифах для населения это не должно сказаться, – об этом сообщает пресс-служба “Нафтогаза”. Но новые цены на газ для теплокоммунэнерго не отразятся на тарифах для населения – “Нафтогаз”

« Нові ціни на газ для теплокомуненерго не позначаться на тарифах для населення – “Нафтогаз”Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг” з 1 червня встановила нові ціни на природний газ для підприємств теплокомуненерго, проте на тарифах для населення це не повинно позначитися. Про це повідомляє пресслужба “Нафтогазу”.

Інформація, яка була поширена в низці засобів масової інформації стосовно того, що в Україні ціна на опалення буде підвищена втричі, є маніпулятивною”, – говорится в сообщении.

10 травня Кабінет міністрів схвалив проект закону який, серед іншого, передбачає запровадження мораторію на підвищення цін на природний газ і тарифів на теплову енергію та супутні послуги.

Законопроект, який прийняв уряд, передбачає, що частина міжнародної фінансової допомоги для України буде використано для стримування тарифів. Цими коштами буде компенсовано різницю між економічно обґрунтованими і поточними тарифами, зокрема для ТКЕ”, – сообщает пресс-служба “Нафтогаз Трейдинг”,

Запись Информацией о росте тарифов на отопление в три раза кто-то пытается убить украинцев впервые появилась .