pavlograd.info 22.11.2018 17:47

На наступний рік в міському бюджеті Павлограда для громадських організацій міста, які об’єднують ветеранів, інвалідів війни та учасників АТО, будуть передбачені кошти на фінансування їхньої діяльності. Кошти отримають тільки ті організації, які пройдуть відповідний конкурс.

Обиратиме кандидатів спеціальна комісія при міськвиконкомі, яка аналізуватиме попередню діяльність організацій. Вона ж буде визначати обсяг (розмір) фінансування. Всього в бюджеті-2019 на фінансування таких громадських організацій буде передбачено 200 тисяч гривень на рік.

Кошти будуть виділятися лише на організацію та проведення суспільно-значимих та громадських заходів для ветеранів, учасників АТО й членів їхніх родин, запланованих тією чи іншою ГО, а не на компенсацію витрат організацій на оплату комунальних послуг чи оренду приміщення, як в цьому році.

Так, цьогоріч фінансову допомогу отримували 5 військово-патріотичних та волонтерських громадських організацій: Рада ветеранів війни, Агенція економічного розвитку м. Павлоград, «Союз Чорнобиль», ГО «Патріот» та ГО «Легіон».

Незабаром конкурс стартуватиме.

Кріста Офенбах