pavlograd.info 04.04.2020 08:30

Абсолютное большинство жителей Павлограда также, как и всех жителей Украины, с 6 апреля, лишается права передвигаться по городу в общественном транспорте, – такое Постановление принято Кабинетом министров Украины.

В городских автобусах, с 6 апреля, смогут ездить только сотрудники предприятий критической инфраструктуры.

Об этом сообщает пресс-служба Павлоградского исполкома.

« Відповідно по постанови Кабінету Міністрів України від 02.04.2020 р. № 255 з 6 квітня заборонені пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах м. Павлограда, крім перевезення в міському автомобільному транспортному засобі, що здійснює регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах працівників закладів та установ незалежно від форми власності, які забезпечують:

— охорону здоров’я;

— продовольче забезпечення;

— урядування;

— надання найважливіших державних послуг, енергозабезпечення, водозабезпечення;

— зв’язок та комунікації;

— фінансові та банківські послуги;

– функціонування інфраструктури транспортного забезпечення, сфери оборони, правопорядку та цивільного захисту, об’єктів критичної інфраструктури, які мають безперервний промисловий цикл

за умови забезпечення водіїв та пасажирів під час таких перевезень засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, у тому числі виготовленими самостійно, в межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

Тобто, автобуси міського сполучення будуть надалі здійснювати пасажирські перевезення, лише вказаної категорії населення, та за наявності у пасажирів документів, що підтверджують спеціальний статус особи (службове посвідчення, яке підтверджує належність особи до працівників вищевказаної категорії або довідка з місця роботи тощо).

З метою здійснення контролю за дотриманням правил перевезень водії автобусів, які здійснюють регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах, мають право здійснювати перевірку у пасажирів документів, що підтверджують спеціальний статус особи.

З метою уникнення непорозумінь просимо керівників вказаних підприємств та установ не залежно від форми власності забезпечити працівників жителів міста, які належать до вказаної категорії, службовими посвідченнями, які підтверджують належність особи до працівників вищевказаної категорії або довідками з місця роботи», – говорится в сообщении.

Страна пытается замереть и не двигаться до 24 апреля. Это не смерть, но оцепенением, от страха, такое состояние назвать можно.

Запись Это не смерть: без служебного удостоверения, в рейсовые автобусы пассажиров пускать не будут впервые появилась .