pavlograd.info 22.01.2019 10:02

Прийміть мої щирі вітання зі знаковим Державним святом в історії нашої країни – Днем Соборності України! Святом, яке своїм значенням для кожного українця спонукає всіх нас до єдності, порозуміння й об’єднання зусиль у прагненні побудови нової, демократичної, економічно розвиненої України для пересічних громадян.
Рівно 100 років тому, 22 січня 1919 року, була зроблена перша спроба об’єднання України шляхом проголошення прогресивної частини населення й інтелігенції Акту Злуки, після чого всі українські території стали б єдиною державою, що стало б здійсненням вікової мрії багатьох поколінь українців про створення Єдиної, Незалежної, Соборної України.
В 1991 році ця мрія здійснилася. І всі наступні 27 років ми намагаємось побудувати нову державу, зберегти її єдність та цілісність, обравши напрямок європейського розвитку.
Зараз всі ми, разом з країною, переживаємо важкі часи. Військові дії на Сході протягом останніх майже 5 років, втрати кращих синів і дочок країни, падіння промисловості, зубожіння пересічних українців – всі ці чинники не вселяють оптимізму. Але всі ми, в рік виборів нового президента і складу Парламенту, сподіваємось і віримо в наше спільне краще майбутнє, найскоріше встановлення миру на всій території нашої багатостраждальної землі, в майбутнє, де будуть лише щасливе дитинство нашої малечі, заможне життя працюючих громадян, забезпечена старість і єдиний, об’єднаний спільним рухом до поставленої мети український народ. І це майбутнє повинні створити ми самі, спільними зусиллями подолати всі перешкоди на шляху до свого щасливого майбутнього.
Дорогі земляки! Від усієї душі бажаю кожному з вас мирного неба над вашими головами й всією країною, здоров’я, щастя , добробуту, прагнення до позитивних змін у своєму житті, розбудови нашого спільного дому – України і впевненості в кращому майбутньому!

Зі глибокою повагою
Артур Мартовицький,
народний депутат України.

Запись Дорогi друзi! впервые появилась .