pavlograd.info 17.11.2021 13:36

Рабочее совещание на свежем воздухе, с участием первых лиц области, города и района, прошло сегодня, 17 ноября, на ул. Днепровской. На повестке дня – ход капитальных ремонтных работ дорожного покрытия.

– У рамках програми Володимира Зеленського «Велике будівництво» ведеться розбудова дорожньої інфраструктури області, – сказал Владимир Орлов. – Будуємо нові дороги та реконструюємо ті, що є. Павлоградська траса – це частина так званої «Дороги єдності» Стрий – Ізварине. Будівництво 12 км вулиці Дніпровська через Павлоград практично завершується. Тут укладено нове асфальтобетонне покриття. Після нанесення гідроізоляції будуть вкладати на наступному тижні нове асфальтове покриття на мосту через річку Вовча. Таким чином будівництво ділянки дороги Стрий – Ізварине буде повністю завершено.Для полного счастья Павлограду не хватает супертротуаров вдоль ул. Днепровской, но работы ведутся

-Вулиця Дніпровська вважається головною транспортною артерією міста Павлоград Сказал городской голова Павлограда Анатолий Вершина. – Для міста це дуже важливо. Ця дорога ремонтувалася в останній раз 16 років тому, хоча термін експлуатації траси не більше 10 років. Ця дорога на балансі міста, знаходиться в комунальній власності, хоча 70% автомобілів, які проїжджають по цій трасі, – це транзитний транспорт.Для полного счастья Павлограду не хватает супертротуаров вдоль ул. Днепровской, но работы ведутся
Зрозуміло, що за кошти місцевого бюджету ми би не змогли відремонтувати вулицю Дніпровську. Для нас її утримання було душе дорогим. Ми звернулись до губернатора та Адміністрації президента України – і нас почули, включивши ремонт вулиці Дніпровської в плани «Великого будівництва».
На сьогодні 95% робот виконано. Починаються роботи по благоустрою прилеглої території.
Ця дорога важлива не тільки для Павлограда. Це головна артерія ще й для руху військового транспорту. Не треба забувати, що у нас іде війна. Тому ремонт вулиці Дніпровської – це дуже важливо.
– На всем протяжении 12 км трассы ул. Днепровской восстановлено дорожное покрытие, обустроены съезды, примыкания, заездные карманы, водоотвод, установлены бордюры, отроемонтирован мост через р. Волчья, – рассказал руководитель проекта компании «Автомагістраль – Південь» Артем Животов. – Ведутся работы по обустройству тротуаров.
Обустройство «ливневок» выполнено на 60%: были подняты дождеприемники, проводятся работы по поднятию люков основного коллектора, далее – будет чистка основной магистрали коллектора.
Ежедневно качество работ контролируется работниками независимого технадзора, и в случае обнаружения недостатков, дорожная компания их исправляет. Разметка дороги будет произведена до конца 2021 г, а закончатся работы в январе.

Запись Для полного счастья Павлограду не хватает супертротуаров вдоль ул. Днепровской, но работы ведутся впервые появилась .