pavlograd.info 11.04.2018 23:42

Завдяки оперативним діям рятувальників вогонь вдалось вчасно погасити, повідомили у прес-службі Павлоградського міськрайонного управління ДСНС.

8 квітня о 19:25 надзвичайники виїжджали на вул. Промислова. За вказаною адресою горіла суха трава та очерет.

Співробітники ДСНС зазначили, що була загроза розповсюдження вогню на територію військової частини, що знаходиться поруч. Проте пожежу вдалось вчасно локалізувати та ліквідовати. Загиблих та травмованих немає.

Однак це не єдина пожежа в екосистемі, яка сталась минулого тижня. Так, в місті зареєстровано 6 таких надзвичайних подій.

Зокрема, 6 квітня рятувальники виїжджали на гасіння пожежі на вул. Центральна. На відкритій території горіла суха трава на площі 0,5 га.

Наступного дня працівники Служби спасіння гасили палаючий очерет та траву на вул. Новоросійська. Площа пожежі склала 2,2 га. Існувала загроза розповсюдження вогню на розташовані поблизу гаражі.

8 квітня надзвичайники виїжджали на вул. Павлоградська, де також на відкритій території горіла суха трава та очерет. На цей раз пожежа загрожувала житловому будинку.

9 квітня співробітники ДСНС гасили палаючу суху траву на площі 2 га на території садового товариства “Хімік”. Внаслідок вітру вогонь розповсюдився на занедбану господарчу споруду.

«У всіх випадках пожежу було ліквідовано. Обійшлось без загиблих та травмованих», зазначили у пресс-службі Павлоградського міськрайонного управління ДСНС.