pavlograd.info 28.12.2018 10:28

Павлоградцы, проживающие в отдаленных микрорайонах города, в новогоднюю ночь, без проблем, смогут доехать автобусом до Соборной площади, чтобы посмотреть на салют. Появление в нетрезвом состоянии на заснеженных улицах только приветствуется. А выкрики :« С новым счастьем!.. С новым годом!», – считаются обязательными.

Распевание таких песен, как «В лесу родилась елочка» и «Ти мене підманула», – нарушением общественного порядка считаться не будет. И за распитие в новогоднюю ночь спиртных напитков, в общественном месте, к административной ответственности никого не привлекут.

Всем желающим встретить Новый год рекомендуется тепло одеться, умеренно выпить и хорошо закусив, выходить на улицу, зажав в кулаке 50 гривен. Гривни понадобятся встречающим Новый 2019 год, для оплаты проезда в новогоднем автобусе.Цена проезда в автобусе, в новогоднюю ночь, в Павлограде, возрастет до 15 гривен.

Нижче наведений графік курсування автобусів у Новорічну ніч, починаючи з 00:00 год 1 січня 2019 року.

Автобус за маршрутом «Ливмаш – сквер ім. Шевченка» (час зазначено приблизно): Рух транспорту буде здійснюватись тільки до скверу Шевченка (карману за перехрестям вул. Шевченка та Центральна) біля Соборної площі.Відправлення від Ливмашу до скверу Шевченка (Соборної площі) – 0:20;Відправлення від скверу Шевченка (Соборної площі) до Ливмашу – по закінченню салюту – орієнтовно о 1:20 по завантаженості пасажирами.

Транспорт буде рухатись за наступним маршрутом:
В прямому напрямку:
Ливмаш (кінцева зупинка по вул. Іскровська) – ПЗТО – вул. Гагаріна – Медучилище – П’ятихатки – вул. Гагаріна – 40 років Жовтня – вул. Дніпровська – вул. Центральна.

У зворотному напрямку:
вул. Центральна — вул. Дніпровська — вул. Комарова – Ливмаш (вул. Іскровська) – вул. Дніпровська – вул. Кравченко – П’ятихатки – Медучилище.
Автобус за маршрутом «сел. Шахтобудівників – сел. Південне» (час зазначено приблизно):рух транспорту у прямому напрямку буде здійснюватись тільки до скверу Шевченка (карману за перехрестям вул. Шевченка та Центральна) біля Соборної площі.Відправлення із сел. Шахтобудівників до скверу Шевченка (Соборної площі) – 0:20Відправлення із сел. Південне до скверу Шевченка (Соборної площі) – орієнтовно о 01.00.

Відправлення від скверу Шевченка (Соборної площі) до сел. Шахтобудівників чи сел. Південне – по закінченню салюту – орієнтовно о 1:20 по завантаженості пасажирами.

Транспорт буде рухатись за наступним маршрутом:
В прямому напрямку із сел. Шахтобудівників:
вул. Дніпровська – вул. Центральна (сквер Шевченка)
У зворотному напрямку:
вул. Центральна (сквер Шевченка) – вул. Дніпровська (сел. Шахтобудівників)
В прямому напрямку із сел. Південне:
вул. Заводська (з-д Зерно) – пров. Пожежний – вул. Перемоги – вул. Ст. Фронту вул. Центральна (сквер Шевченка)

У зворотному напрямку:
вул. Центральна (сквер Шевченка) – вул. Ст. Фронту – вул. Перемоги – пров. Лікарняний – вул. Заводська (з-д Зерно)
Автобус за маршрутом «сквер ім. Шевченка — Ливмаш» (час зазначено приблизно):відправлення від скверу Шевченка (Соборної площі) до Ливмашу – по закінченню салюту – орієнтовно о 1:20 по завантаженості пасажирами.

Автобуси, після закінчення салюту, будуть здійснювати курсування по мірі наповнюваності салону та з розрахунку попиту і пасажиропотоку (по мірі необхідності)

Запись Цена проезда в автобусе, в новогоднюю ночь, в Павлограде, возрастет до 15 гривен впервые появилась .