pavlograd.info 19.05.2022 21:36

Служба безопасности Украины выявила еще одного агента кремля, который распространял в сети поддерживать оккупантов и упорно продвигал идеи «русского мира».

Об этом сообщает пресс-служба СБУ.

Установлено, что роль просветителя темных народных масс взвалил на свои офицерские плечи бывший сотрудник полиции, который в 2014 году отказался от участия в АТО и уволился из рядов МВД.
Об этом сообщает пресс-служба СБУ.

«Співробітники СБУ затримали ворожого агента, який займався розхитуванням внутрішньо-політичної обстановки в регіоні. Для цього він поширював в інтернеті заклики на підтримку окупантів та намагався нав’язувати людям ідеї так званого «руського міру».
Свої провокативні «дописи» розповсюджував через соцмережі, у тому числі заборонені в Україні.

За даними слідства, зловмисником є колишній працівник обласного управління міліції, який у 2014 році відмовився брати участь в антитерористичній операції на сході України та звільнився з лав МВС. До початку повномасштабної агресії рф він підшукував «однодумців», яких намагався залучити до підривної діяльності проти нашої держави.

Свої злочинні дії координував з депутатом «регіонального осередку» партії «єдіная росія» у тимчасово окупованому Криму.У разі успішного виконання ворожих завдань та окупації території Дніпропетровщини, зловмиснику обіцяли керівну посаду в «силових структурах» рф.

Наразі затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ».

Запись Бывший сотрудник полиции 8 лет ждал появления российских танков в Днепропетровщине, а дождался обвинения в госизмене впервые появилась .