pavlograd.info 16.06.2022 20:36

На Днепропетровщине будут судить директора ООО, который присвоил полмиллиона бюджетных средств. При процессуальном руководстве Першотравенской окружной прокуратуры в отношении директора общества направлен в суд обвинительный акт по фактам завладения бюджетными средствами в крупных размерах и служебного подлога (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 УК Украины).

Об этом собщает пресс-служба Днепропетровской областной прокуратуры.

“Під час досудового розслідування встановлено, що в 2020 році між лікарнею та товариством за результатами проведеної тендерної закупівлі укладено договір купівлі-продажу паливних пелетів з деревини сосни на загальну суму 1 млн грн.

В подальшому директор ТОВ, використовуючи своє службове становище, з метою заволодіння бюджетними коштами вніс завідомо неправдиві відомості щодо фактичного виконання договору. Проведеною експертизою в ході слідства встановлено, що лікарня безпідставно не доотримала палива на пів мільйона грн.

Обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років”, – говорится в сообщении.

Запись Больница в Першотравенске недополучила топлива на полмиллиона гривен впервые появилась .