pavlograd.info 27.11.2018 09:32

Вже одинадцять років в Павлограді працює Центр медико-соціальної реабілітації дітей з органічним ураженням нервової системи та іншими фізичними та розумовими вадами, який є спеціальним медичним закладом охорони здоров’я. Центр тісно співпрацює з амбулаторіями міста Павлограда, управлінням праці та соціального захисту населення. Колектив докладає максимум зусиль, щоб створити умови максимально наближені до домашніх, що дає змогу дитині почуватися тут, як вдома.

Про це повідомляє лікар-педіатр АЗПСМ №7 КНП «ЦПМСД м. Павлоград» Тетяна Юріївна Нестеренко.

83 дитини з обмеженими можливостями пройшли реабілітацію в Павлограді“Діти-інваліди міста мають змогу отримати 2-3 курси відновного лікування в умовах Центру.

За десять місяців 2018 року 83 дитини з обмеженими фізичними можливостями пройшли курс відновного лікування, серед яких одна дитина віком до одного року та п’ятнадцять дітей віком з одного до трьох років.

83 дитини з обмеженими можливостями пройшли реабілітацію в ПавлоградіРеабілітаційні заходи дають змогу покращити фізичне здоров’я, підвищити самооцінку, сформувати активну життєву позицію, розвинути самостійність та життєздатність, розширити кругозір, розвинути пам’ять, увагу, значно підвищити мовленнєву активність.

83 дитини з обмеженими можливостями пройшли реабілітацію в ПавлоградіВ практику роботи Центру постійно впроваджуються нові методики, які використовуються при проведенні реабілітаційного лікування, також проводиться навчання батьків. Використання обладнання в процесі реабілітації дає хороший терапевтичний ефект, тому що є доволі специфічним діючим на організм стимулом і істотно впливає на якість життя хворої дитини”, – повідомляє Тетяна Нестеренко.

Запись 83 дитини з обмеженими можливостями пройшли реабілітацію в Павлограді впервые появилась .